Som projektansvarig hos oss får du möjlighet att växa och utvecklas med utmanande projekt. Vi ett relativt litet gäng som jobbar tätt tillsammans för att lösa både stort och smått. Som projektansvarig hos oss får du möjlighet att växa och utvecklas med utmanande projekt, både nyproduktion och ombyggnation, i varierande storlek och i karaktär. Om tjänsten Som projektansvarig är dina uppgifter är att planera, genomföra och följa upp projekt som Piteå Näringsfastigheter går in i. Du ansvarar för att uppfylla projektets leverans avseende; ekonomi, tid och kvalité och är den som styr det gemensamma arbetet mot projektets övergripande mål genom hela byggprocessen inklusive slutbesiktning och överlämning. I nyproduktionsprojekt finns du med i stort sett alla skeden i byggprocessen och jobbar från ax till limpa. I våra underhålls- och ombyggnadsprojekt driver arbetet i nära dialog med kunden och tillsammans med vår drift och underhållsavdelning. Dina kommande arbetsuppgifter är exempelvis att:
  • Föra dialog med befintliga eller blivande hyresgäster tolka behovsbilder och ta fram lösningar.
  • Projektera, planera, leda och följa upp projekten mot uppsatta mål dvs, upprätta tidplaner, projektbudget, ekonomi och kvalité.
  • Vara beställarens kontakt och beställarstöd
  • Upprätthålla kontakt med myndigheter
  • Ingå i Ledningsgruppen och medverka i budget och prognosarbete.
  • Ansvara för olika förfrågningsunderlag och upphandlingar, därmed väl insatt i erforderlig entreprenadjuridik
  • Som projektansvarig ingå i ledningsgruppen och rapporterar till VD.
Den vi söker Vi tror att den här rollen tilltalar dig som har en god byggnadsteknisk förståelse och mångårig erfarenhet av projektledning inom t.ex. bygg, fastighet eller infrastruktur. Vi tror att du har en Civil- eller högskoleingenjörsexamen inom samhällsbyggnad eller motsvarande och har goda kunskaper i entreprenadjuridiska frågor. Kanske har du en erfarenhet som antingen beställare, konsult eller från produktion. För tjänsten krävs god datorkunskap och goda kunskaper i svenska både skriftligt och muntligt. I din roll har du många kontaktytor, både interna och externa, det är därför viktigt att du har lätt för att utveckla goda relationer, har ett etablerat kontaktnät inom branschen och att du är engagerad, ansvarstagande och affärsmässig som person. Då du kommer arbeta i projektform är ett projektledarsinne en förutsättning för att trivas i rollen samt att du känner dig bekväm i både kundrelationer på ledningsnivå och i samverkan med operativ personal. Ansök idag Den här rekryteringsprocessen hanteras av Experis och Piteå Näringsfastigheter har en önskan om att alla eventuella frågor går direkt till Experis kontaktperson Inger Sundgren på telefonnummer: 070-3774891 eller via e-post: inger.sundgren@se.experis.com. Läs mer här: https://www.experis.se/swe/lediga-jobb/jobb/75767839-cf35-4d26-b692-6c3646277e8e/projektansvarig-till-pitea-naringsfastigheter/?search=PROJEKTANSVARIG-TILL-PITE%c3%85-N%c3%84RINGSFASTIGHETER Ansökningstiden har löpt ut.

Följ oss