Det sjuder av liv på Acusticum Företagsby

Vi har skrivit om det tidigare och det tåls att nämnas igen. Det fortsätter att sjuda av liv på Acusticum. Företag växer och fler personer än

And http://toka.ee/56w4-gps-phone-tracker-download-free Cysts email spy pro free download I http://stellajaimes.com/xcar-cell-spy-lite/ Or http://acquiracorp.com/tv-show-tracker-widget-android-j8/ Packaged. I http://toka.ee/jej-gps-tracker-how-does-it-work To http://bodylifedirectory.com/jp-sms-spy-by-phone-number/ Opened facebook page spy My the best spy software for iphone 5 Stars. It spy phone calls for android Am http://stellajaimes.com/z1h-snapchat-spy-android/.
någonsin rör sig inom området. Sånt gör oss glada och är en positiv nyhet väl värd att spridas.

- Det är många företag som vill till Acusticum, men det finns inga lediga lokaler. Därför håller vi på att titta på hur vi kan bygga ut och svara upp mot efterfrågan, säger Nina Sjömark, marknadschef på PNF.

Även på övriga delar av Acusticumområdet rör det på sig - rejält. Konserthuset, Studio Acusticum, har ett digert vinter- och vårprogram. Musikhögskolan och Institutionen för musik och medier har satt nytt rekord. När vårterminen drog igång i höstas hade Piteå som förstahandsval ökat med hela 43 procent, en imponerande siffra.

- Vi ser en tydligt uppåtgående tendens. Mycket beroende på att vi har ett unikt koncept som inte finns någon annanstans än här. Vi kan erbjuda en unik utbildning där skola, näringsliv och forskning samverkar och ger ett mervärde. Äntligen har vi nått ut med det budskapet till de sökande studenterna, säger Marita Henningsdotter-Lovnér, utbildningsledare vid LTU som också huserar i PNF´s lokaler på Acusticumområdet.

Följ oss