Julbordspremiär hos Borggårdens Matsalar

Borggårdens Matsalar har funnits på Furunäset sedan 2016 där restaurangen började som en pop up-restaurang sprungen ur 2Köks regi som även driver restaurangerna 2Kök Acusticum, 2Kök Nolia City och Plankan Restaurang på Haraholmen. Sedan dess har restaurangen genomgått en omfattande renovering och etablerat sig som Borggårdens Matsalar. Lunch med två till tre olika varma rätter och salladsbuffé serveras alla vardagar och vissa dagar även dessert och soppa. Maten lagas till största delen från grunden med noga valda och gärna lokala råvaror. Restaurangen är väldigt mån om sina gäster och lyhörda för önskemål, bland annat serveras lunchen nu extra tidigt. Med sina två matsalar, 200 sittplatser och fullständiga rättigheter har restaurangen även öppet för bokningar för företagsevent, bröllopsfester och andra tillställningar. Som en del av utvecklingen är det nu dags för premiär för julmat och restaurangen serverar med start i slutet av november både julbord och julluncher.

Julbord Fredagarna 30:e november, 7:e och 14:e december kl. 18.00 samt lördagarna 1:a, 8:e och 15:e december kl 17.00 öppnar Borggårdens Matsalar upp sina dörrar till den anrika och nyrenoverade restaurangen och erbjuder ett klassiskt julbord med unika smaker till ett pris av 350 kr där en julmust och kaffe ingår. För större sällskap finns möjlighet att boka andra datum. För bokning ring 0911-23 96 91 eller maila till borggarden@2kok.se.

Jullunch Fredag den 7:e och 14:e december serverar Borggårdens Matsalar jullunch istället för ordinarie lunch mellan 10.30-13.00. I priset 225 kr ingår en julmust och kaffe.

Följ oss