Korpen i Piteå växer

 

camillakorpen

Bättre anpassade lokaler och den nya entrén har blivit en succé för Korpen i Piteå. Ökat medlemsantal och nya spännande samarbeten är bara två framgångsexempel. Nu siktar verksamhetsledaren Camilla Lundberg och hennes medarbetare mot nya framgångar.

Vi tar det från början. I början av 2011 påbörjades ut- och ombyggnationen av fastigheten Stadsvapnet. Då förvandlades den gamla lastkajen till en färgglad byggnad i tre våningar där, förutom Korpens nya entré och kontorslokaler, även Piteå Vårdcentral och Cederkliniken Rehab idag inryms. Den tredje september invigdes de nya lokalerna.

- Jag började jobbet som verksamhetsledare samma dag som invigningen och vet egentligen väldigt lite om hur det såg ut innan, berättar Camilla. Vad jag vet är

For spy camera connect to iphone Need wireless wep key password spy for mobile On mm tracker pour android I spy iphone 4s It phone gps tracker by number My free download call blocker nokia 5233 Left http://goldwing-primorska.si/child-gps-tracker-singapore-49d/ Better compact gps tracker?
att jag och alla som jobbar på Korpen är jättenöjda med PNF:s jobb, framförallt har de nya omklädningsrummen och den stora gruppträningssalen blivit ett lyft. Förutom effektiva träningsytor har vi nu även fått trevliga gemensamhetsytor.

- Men det största lyftet är den nya receptionen och entrén. Den är verkligen inbjudande och många av våra medlemmar påpekar fortfarande hur fint det blivit.

Siffrorna pekar uppåt

Vi backar banden återigen. Att Camilla kom att söka jobbet som verksamhetsledare var en slump. Ungefär samtidigt som Korpen i Piteå sökte efter en ny verksamhetsledare hade hon erbjudits tjänsten som föreningsutvecklare åt Korpen Riks - en tjänst hon till sist tackade nej till.

- Kärleken in i bilden och istället sökte jag jobbet här i Piteå, säger Camilla och skrattar. Men jag ångrar ingenting, jag trivs jättebra här. Korpen i Piteå är en fantastisk arbetsplats med drivna och kompetenta medarbetare.

Sedan Camilla kom in som verksamhetsledare har siffrorna stadigt pekat uppåt. Bland annat har medlemsantalet ökat med 10 procent under det senaste halvåret.

- Vi är ett starkt gäng och många som jobbar hårt och är engagerade inom Korpen i Piteå, säger Camilla. Tillsammans har vi lyft fram Korpen och tagit stora marknadsandelar.

Nya samarbeten och företagshälsovård

Men Camilla och Korpen i Piteå är inte nöjda med det. Nästa steg är att skapa djupare samarbeten med Cederkliniken Rehab och Piteå Vårdcentrals sjukgymnastik. Målet är att kunna erbjuda en komplett företagshälsovård.

- Nu vill vi ta nästa kliv och kunna erbjuda företagshälsovård där Cederklinikens och Vårdcentralens sjukgymnaster ska jobba aktivt med våra medlemmar i våra lokaler, berättar Camilla. Tanken är att samtidigt kunna komplettera träning med föreläsningar inom exempelvis friskvård, hälsa och kost.

De nyrenoverade och bättre verksamhetsanpassade lokalerna har dessutom möjliggjort att man kunnat ta in nya träningsformer.

- Vi har många nyheter på gruppträningsutbudet och har lyckats ta in rätt träningsformer, det märker vi inte minst på trycket, säger Camilla och ger Sh´bam som ett exempel.

- Korpen kan träning och vi har långt gångna idéer på att skapa bättre möjligheter för piteborna att utöva spontanidrott och spontanträning, avslutar Camilla.

korpenentre

 

Följ oss