Stor lokal på Backens industriområde med hög port och rymliga industriytor.

På Backens industriområde har vi en stor lokal på 990m2 ledig. Om du söker en lokal i ett expansivt område, med en stor mix av storhandel och industri är det här rätt lokal. Lokalen inbjuder till många möjliga verksamheter, men kräver smärre anpassningar då det i saknas toalett och lunchrum i lokalen. 

PLANLÖSNING:
Hög och bred port leder in till lokalen som saknar innerväggar och är öppen sånär som på en del installationer och bärande pelare. Vid sidan av porten finns även en persondörr in till lokalen.

FÖRETAG I NÄRHETEN:
I byggnaden huserar bland andra Batterilagret och NCC. I närheten finns t.ex. Wibax, Swerock, Beijer Bygg och Granngården.

PARKERINGSMÖJLIGHETER/GARAGE:
Kundparkering utanför lokalen, personalparkering på kortsidan av byggnaden.

NÄRSERVICE:
På området finns bland annat livsmedelsbutik, restauranger, gym, tennis- och padelbana. Backens industriområde har en blandning mellan företag, industrier och handelsområde.

SKYLTLÄGE:
Skyltmöjlighet finns på fasaden i samråd med hyresvärden.

VÄGBESKRIVNING:
Lokalens placering är bra placerad utifrån ett logistisk perspektiv. Batterigatan ligger i nära anslutning till E4.an, Timmerleden och Industrigatan. Enkelt att utgå ifrån för att ta sig söderut, norrut eller kring Piteå.

ÖVRIGT:
Personalparkering med möjlighet att hyra plats med motorvärmarstolpe finns i anslutning till lokalen.

Boka en visning

Bekvämligheter i närheten

Parkering

Om den här lokalen

Har du frågor om din befintliga lokal, eller letar du kanske en ny lokal? Ta då kontakt med oss, så hjälper vi dig vidare!

Johannes Lidström

Marknadschef

0911-933 91 johannes.lidstrom@pnf.se

Jenny Bergman

Marknadskoordinator

jenny.bergman@pnf.se