Kontorsrum i hus 2, Acusticum

Trevligt kontorsrum på Berget, Acusticum i hus 2.

 

Rummet som mäter 34 m² och därmed ett kontorsrum i storleken större. Kontoret beläget på entréplan bland ett flertal andra företag.

 

Rummet har fönster i två väderstreck och har utsikt mot den stora parkeringen på området med skogen i bakkant samt mot nybyggda lägenheter. Kontoret har mörkgrå mjukmatta och ljusa väggar, storleken på rummet är optimalt för en till fyra personer och passar bra för de som gärna vill ha eget kontor men också samverka och ha ett socialt sammanhang under arbetsdagarna. Fika- och konferensrum delas med övriga hyresgäster i byggnaden.

 

Fri parkering finns i anslutning och våra hyresgäster möjlighet att hyra motorvärmare med personlig kod. I huset bredvid finns restaurang och stora möjligheter till samverkan med många andra företag och verksamheter på området.

 

Vill du veta mer om just den här lokalen, eller bara lämna en intresseanmälan? Fyll då i kontaktformuläret så återkommer vi!
Boka en visning

Bekvämligheter i närheten

Parkering

Restaurang

Nära motionsspår

Om den här lokalen

Fastighet: Stadsön 9:4

Antal rum: 1

Adress: Kunskapsallén 18

Har du frågor om din befintliga lokal, eller letar du kanske en ny lokal? Ta då kontakt med oss, så hjälper vi dig vidare!

Johannes Lidström

Marknadschef

0911 - 933 91 johannes.lidstrom@pnf.se

Jenny Bergman

Marknadskoordinator

0911 - 933 99 jenny.bergman@pnf.se

Liknande lokaler

Visa alla lediga lokaler