Kontor i Öjebyn, Hedens industriområde

Kontorsrum en trappa upp, 3 kontorsrum på ca 10-15 m² och ett kontorsrum på ca 30m². I kontorskorridoren nyttjas ett gemensamt kök, toaletter och en bokningsbar större konferens-/mötessal som rymmer ca. 50 personer. Lämpliga kontor för den enskilda näringsidkaren som söker kontor i lugn, trevlig och industrimiljö.

 

PLANLÖSNING:
Du når kontoren genom den stora stentrappan och alla kontor ligger i korridor, belägna med utsikt mot framsidan av huset. Stora fönster vetter mot söderläge och samma vägg har synligt tegel invändigt.

Huset där lokalerna finns kallas i folkmun även för Kombihuset. I den enorma byggnaden huserade tidigare kabelfabriken Sieverts Kabelverk som även hade fabriker i Hudiksvall, Falun och Sundbyberg. Oljekrisen på 70-talet innebar minskad efterfrågan och 1977 stängdes fabrikerna i Piteå och Sundbyberg. Riquma-koncernen tog över och bedrev verksamhet här fram till 1989, då PnF köpte fastigheten.

PARKERINGSMÖJLIGHETER/GARAGE:
Parkeringsplatser finns i direkt anslutning till byggnaden och separat avtal för motorvärmare kan tecknas för att hålla bilen varm om vintern.

OMGIVNING/NATUR:
Byggnaden finns på Hedens Industriområde.

FÖRETAG I NÄRHETEN:
De som hyr lokaler och bedriver verksamhet i Kombihuset idag är bland andra BoxModul AB, Härdteknik i Piteå AB, Lambertsson Sverige AB, Nordkrom AB, Grafix Inredning AB, Ionautics AB, Piteå Elmotorservice AB, Polardörren AB, Stålpartier i Norr AB, Vaxxa AB och Tunstall AB.

SKYLTLÄGE:
På orienteringstavla.

Boka en visning

Bekvämligheter i närheten

Parkering

Om den här lokalen

Fastighet: Öjebyn 24:51

Antal rum: 1

Adress: Kabelgatan 9

Har du frågor om din befintliga lokal, eller letar du kanske en ny lokal? Ta då kontakt med oss, så hjälper vi dig vidare!

Johannes Lidström

Marknadschef

0911-933 91 johannes.lidstrom@pnf.se

Jenny Bergman

Marknadskoordinator

jenny.bergman@pnf.se