Kontorslokal i huset Kreatören

Från den 1 oktober 2022 kan vi erbjuda 153 mkontorslokal i huset Kreatören på Furunäset Företagsby. Huset som lokalen är belägen i är en röd villa med mycket snickarglädje och spröjsade fönster. En altan på gaveln och en grön dubbeldörr i trä välkomnar in till denna lokal med ljus och öppen planlösning, optimal för kontorsplatser eller andra kreativa möbleringslösningar. Lokalen har även ett kök/pentry, mötesrum och toalett med förrum. Parkeringsplatser finns i direkt anslutning till lokalen.

 

Förslagsvis trivs ett företag med 4-12 arbetsplatser i denna lokal som hjälper till att skapa minnesvärda intryck för både medarbetare och besökare.

 

Intresserad? Hör av dig till oss och boka en visning!

 

 

PLANLÖSNING:
Lokalens planlösning består idag av entré till ett stort öppet rum om 103 m, två mötesrum, ett kök/pentry samt en toalett med förrum. I det stora öppna rummet finns en ståltrappa som utgör ett trevligt inslag i rummet, trappan går upp till en övervåning med apparatrum.

 

OMGIVNING/NATUR:
På Furunäset Företagsby finns ett stort antal företag inom en rad olika verksamheter där möjligheterna till samverkan är stor. Det är en dynamisk företagsby som ständigt är under utveckling. Fri parkering är en av bekvämligheterna på området och service finns i form av hotell, restaurang, konferenslokaler.

 

Likaså finns friskvård såsom massör, gym med instruktörsledda träningspass och fina promenad- eller joggingstigar. Ett av promenadstråken går längs vattenbrynet, den populära Kärleksstigen. Flera parkområden är anlagda och grönskan är väl utbredd under sommartid. Här kan du jobba i en stimulerande omgivning där både arbetet och ditt välmående kan sättas i fokus.

 

FÖRETAG I NÄRHETEN:
I samma hus, Kreatören, finns två grannar och de är EC Revision och ETU. Närmaste grannarna är annars restaurangen Borggårdens Matsalar, Hing, Mogården och Nordea.  På området finns bland andra Swedbank, ReVisionären, StepIn, Norconsult, YouCall och Furuvalvet Kontorshotell.

 

PARKERINGSMÖJLIGHETER/GARAGE:
Fri parkering på hela området och flera finns belägna nära entrén till lokalen. Möjlighet att teckna avtal för motorvärmare under vintertid. Plats i carport finns vid huset Visionären.

 

NÄRSERVICE:
Gym, hotell, restaurang, konferenslokaler, café och försäljning av vissa hantverk finns på området.

 

KOMMUNIKATIONER:
Du kan transportera dig med buss till Furunäset Företagsby. Det finns även fina cykel- och gångvägar. Cykelpump finns på området, gratis att använda. Båthamn finns för möjlighet med av- och påstigning.

 

Boka en visning

Bekvämligheter i närheten

Gym

Yoga

Parkering

Restaurang

Café

Nära motionsspår

Nära havet

Parkområden

Om den här lokalen

Fastighet: Munksund 29:187

Antal rum: 4

Adress: Hampas Gränd 6

Har du frågor om din befintliga lokal, eller letar du kanske en ny lokal? Ta då kontakt med oss, så hjälper vi dig vidare!

Johannes Lidström

Marknadschef

0911 - 933 91 johannes.lidstrom@pnf.se

Jenny Bergman

Marknadskoordinator

0911 - 933 99 jenny.bergman@pnf.se

Liknande lokaler

Visa alla lediga lokaler