Kontorslokal i toppskick på Furunäset Företagsby

Lokalen är belägen en trappa upp på Furunäsvägen 105 och innehåller tre kontor, ett konferensrum, kök och toalett fördelat över 114 kvadratmeter.

 

Två av kontoren är i generösa storlekar där det enkelt ryms flera arbetsplatser. I köket finns en matplats på platå samt utgång till en balkong, som tillhör lokalen. Lokalen har ljusinsläpp från tre väderstreck, utsikt mot skogsområde och kringliggande byggnader. Fönstren har breda, stenbeklädda fönsterbänkar och spröjs. Detta är en otroligt trivsam lokal i toppskick.

 

Hela lokalen genomgick en större renovering med nya ytskikt i form av målade och tapetserade väggar, nytt golv, kök, vitvaror och belysning under 2021. Alla kontor och mellanytor har en ljuddämpande mjukmatta och belysningen i hela lokalen är dimringsbara LED-plattor infällda i innertaket.

 

I denna lokal passar ett företag som behöver 3-7 arbetsplatser.

 

Tillträde sker enligt överenskommelse.

 

Videovisning av lokalen:

 

FRISKVÅRD PÅ JOBBET

Omklädningsrum och dusch finns på entréplanet i huset som underlättar om du vill ta en promenad eller joggingtur i Furunäsets vackra omgivningar. Kanske cykelpendlar du till jobbet och då kan du byta om här.

 

 

OMGIVNING/NATUR:

Furunäset Företagsby är den nya tidens arbetsplats med naturskön inramning. Företagsbyn är omringad av parkliknande områden, vatten och vackra byggnader och ligger bara några kilometer från stadskärnan i Piteå. Här verkar att stort antal företag och bekvämligheterna är många. Det finns fri parkering, fina promenad- eller joggingstigar, konferenslokaler, gym och hotell på området. Här kan du jobba i en stimulerande omgivning där både arbetet och ditt välmående sätts i fokus.

 

FÖRETAG I NÄRHETEN:

I byggnaden finns bland andra hyresgästerna PiteMassören, IsolerTeknik Sverige, PIKAB, Indicate och Eyes4Work.

På Furunäset Företagsby finns ett stort antal företag, bland andra Swedbank, StepIn, YouCall, Norconsult och Revisionären.

 

PARKERINGSMÖJLIGHETER/GARAGE:

Fri parkering på hela området varav en större parkering i direkt anslutning till byggnaden och möjlighet att teckna avtal för motorvärmare. Det finns och platser att hyra i carport.

 

NÄRSERVICE:

Gym och yoga, hotell, restaurang, konferenslokaler, café och försäljning av vissa hantverk finns på området.

 

SKYLTLÄGE:

På utvändig skylt, i trapphus och i hiss.

 

KOMMUNIKATIONER:

Du kan transportera dig med buss till Furunäset Företagsby. Det finns även fina cykel- och gångvägar. Båthamn finns för möjlighet med av- och påstigning.
ÖVRIGT:
Lokalen hyrs ut omöblerad, på bilderna ses nuvarande hyresgästs egen möblering.
Tillträde enligt överenskommelse.
Intresserad? Kontakta oss!
Boka en visning

Bekvämligheter i närheten

Gym

Yoga

Parkering

Restaurang

Café

Hiss

Nära havet

Parkområden

Om den här lokalen

Fastighet: Munksund 29:187

Antal rum: 4

Adress: Furunäsvägen 105

Har du frågor om din befintliga lokal, eller letar du kanske en ny lokal? Ta då kontakt med oss, så hjälper vi dig vidare!

Johannes Lidström

Marknadschef

0911 - 933 91 johannes.lidstrom@pnf.se

Följ oss