Anpassningsbar kontorslokal i Villa Utkiken

När du kör från Munksundsvägen nedför backen mot Furunäset Företagsby fortsätter du rakt fram med sikte mot vattnet. Just innan du når vattnet svänger du och väljer sedan en av alla tillgängliga parkeringsplatser på etagéparkeringarna, kanske känner du en skön vindpust från vattnet medan du omges av grönskande björkar. Därifrån går du ca 50-100 meter till gaveln av Villa Utkiken, den röda souterrängvillan. Där hittar du denna hyreslediga kontorslokal om ca 120m2 med egen entré.

 

 

Samtliga fönster är nya och installerade i början av 2022 tillsammans med utvändiga markiser. I övrigt är lokalen i behov av renovering och anpassas i samband med tillträdande hyresgäst. Här finns stor potential till att skapa en modern arbetsplats och möjlighet finns till att vara med i utformningen från start. Utrymme finns i lokalen för exempelvis 8-10 kontorsplatser, fikarum, toalett, omklädningsrum och grupprum.

 

De främsta fördelarna med denna lokal är läget i Furunäset Företagsbys grönskande och välgörande omgivning, den egna entrén och de goda möjligheterna till anpassning.

 

Intresserad? Hör av dig till oss och boka en visning!

 

PLANLÖSNING:
Lokalens planlösning består idag av en centrerad korridor där ena sidans fyra rum vetter med utsikt mot Furunäsets pampiga vita borg och den andra sidans två större rum har utsikt över grönområden, fotbollsplan och del av vattnet och en småbåtshamn. Till lokalen hör även en terrass i anslutning till entrén på ca 16m2 samt ett förråd på 8m2.

 

OMGIVNING/NATUR:
På Furunäset Företagsby finns ett stort antal företag inom en rad olika verksamheter där möjligheterna till samverkan är stor. Det är en dynamisk företagsby som ständigt är under utveckling. Fri parkering är en av bekvämligheterna på området och service finns i form av hotell, restaurang, konferenslokaler.

Likaså finns friskvård såsom massör, gym med instruktörsledda träningspass och fina promenad- eller joggingstigar. Ett av promenadstråken går längs vattenbrynet, den populära Kärleksstigen. Flera parkområden är anlagda och grönskan är väl utbredd under sommartid. Här kan du jobba i en stimulerande omgivning där både arbetet och ditt välmående kan sättas i fokus.

 

FÖRETAG I NÄRHETEN:
Närmaste och enda granne i Villa Utkiken är vårt eget kontor, Piteå Näringsfastigheter AB. På området finns bland andra Nordea, Swedbank, ReVisionären, StepIn, Norconsult, YouCall och Furuvalvet Kontorshotell.

 

PARKERINGSMÖJLIGHETER/GARAGE:
Fri parkering på hela området och tre större parkeringar finns nära utanför entrén. Möjlighet att teckna avtal för motorvärmare under vintertid. Plats i carport finns på andra sidan Furunäset Företagsby vid huset Visionären.

 

NÄRSERVICE:
Gym, hotell, restaurang, konferenslokaler, café och försäljning av vissa hantverk finns på området.

 

KOMMUNIKATIONER:
Du kan transportera dig med buss till Furunäset Företagsby. Det finns även fina cykel- och gångvägar. Cykelpump finns på området, gratis att använda. Båthamn finns för möjlighet med av- och påstigning.

 

 

Boka en visning

Bekvämligheter i närheten

Gym

Yoga

Parkering

Restaurang

Café

Nära motionsspår

Nära havet

Parkområden

Om den här lokalen

Fastighet: Munksund 29:184

Antal rum: 7

Adress: Karl Grankvist Väg 4D

Har du frågor om din befintliga lokal, eller letar du kanske en ny lokal? Ta då kontakt med oss, så hjälper vi dig vidare!

Johannes Lidström

Marknadschef

0911 - 933 91 johannes.lidstrom@pnf.se

Jenny Bergman

Marknadskoordinator

0911 - 933 99 jenny.bergman@pnf.se

Liknande lokaler

Visa alla lediga lokaler