Kontor på Furunäsvägen 105

På entréplan i huset Visionären på Furunäset Företagsby hittar du detta hyreslediga kontorsrum i kontorskorridor. Trevligt kontor på ca 21m2 där gemensamma ytor såsom lunchrum delas med övriga hyresgäster i korridoren. I huset finns hiss, bokningsbart konferensrum och relaxavdelning med bastu.

 

PLANLÖSNING:
Kontoret ligger i korridor med kontor på båda sidor. Öppet rum, glaspartier i dörr mot korridor och fönster i söderläge med automatstyrd markis.

OMGIVNING/NATUR:
På Furunäset Företagsby finns ett stort antal företag inom en rad olika verksamheter där möjligheterna till samverkan är stor. Det är en dynamisk företagsby som ständigt är under utveckling. Fri parkering är en av bekvämligheterna på området och service finns i form av hotell, restaurang, konferenslokaler.

Likaså finns friskvård såsom massör, gym med instruktörsledda träningspass och fina promenad- eller joggingstigar. Ett av promenadstråken går längs vattenbrynet. Flera parkområden är anlagda och grönskan är väl utbredd under sommartid. Här kan du jobba i en stimulerande omgivning där både arbetet och ditt välmående kan sättas i fokus.

FÖRETAG I NÄRHETEN:
I samma byggnad hyr bland andra Actas Konsult, Netsolutions, Indicate, Zeppelin Sverige och Pitemassören. På området finns bland andra Nordea, Swedbank, ReVisionären, PnF, StepIn, Norconsult, YouCall och Furuvalvet Kontorshotell.

PARKERINGSMÖJLIGHETER/GARAGE:
Fri parkering på hela området och en parkering finns direkt utanför entrén. Möjlighet att teckna avtal för motorvärmare under vintertid samt plats i carport belägen bredvid huset.

NÄRSERVICE:
Gym, hotell, restaurang, konferenslokaler, café och försäljning av vissa hantverk finns på området.

KOMMUNIKATIONER:
Du kan transportera dig med buss till Furunäset Företagsby. Det finns även fina cykel- och gångvägar. Båthamn finns för möjlighet med av- och påstigning.

 

Boka en visning

Bekvämligheter i närheten

Gym

Yoga

Parkering

Restaurang

Café

Nära motionsspår

Parkområden

Om den här lokalen

Fastighet: Munksund 29:187

Antal rum: 1

Adress: Furunäsvägen 105

Har du frågor om din befintliga lokal, eller letar du kanske en ny lokal? Ta då kontakt med oss, så hjälper vi dig vidare!

Johannes Lidström

Marknadschef

0911-933 91 johannes.lidstrom@pnf.se

Jenny Bergman

Marknadskoordinator

jenny.bergman@pnf.se