Kontorsrum i huset Visionären

I huset Visionären finns just nu hyresledigt:
Rum 2027 på entréplan – 9,7 m2

Detta kontor passar perfekt för den som exempelvis precis startat sin verksamhet, jobbar som resande säljare och behöver ett kontor som en stadig bas eller för den som vill byta hemmakontoret mot ett kontor i social gemenskap. Kontoret är lämpligt för 1 person, där du med fördel även rymmer skrivbord och förvaring. Kontoret är nyligen renoverat med nya ytskikt, har grå mjukmatta som golv. Det stora fönstret har bred fönsterbänk i sten, vetter mot söder med utsikt över Borgen och har en automatisk markis.

Här delas gemensamma ytor såsom lunchrum med övriga hyresgäster i kontorskorridoren belägen intill. På samma våningsplan finns bokningsbart konferensrum och relaxavdelning med dusch och bastu som passar alldeles utmärkt för den som vill löpa eller cykla till jobbet eller träna på lunchen.

 

Visste du att Furunäset Företagsby erbjuder en rad möjligheter för dig som hyresgäst? Här finns café, restaurang, gym, massör och yoga, för att nämna några av fördelarna med området. Det finns fantastiska möjligheter till återhämtning på fika- och eller lunchrasten, med vattnet nära och fina promenadstråk i parkmiljö som garanterat fyller på energidepåerna.

 

Varmt välkommen på visning! Kontakt för visning finner du till höger på sidan.

Boka en visning

Bekvämligheter i närheten

Gym

Yoga

Parkering

Restaurang

Café

Nära motionsspår

Hiss

Nära havet

Parkområden

Om den här lokalen

Fastighet: Munksund 29:187

Antal rum: 1

Adress: Furunäsvägen 105

Har du frågor om din befintliga lokal, eller letar du kanske en ny lokal? Ta då kontakt med oss, så hjälper vi dig vidare!

Johannes Lidström

Marknadschef

0911 - 933 91 johannes.lidstrom@pnf.se

Jenny Bergman

Marknadskoordinator

0911 - 933 99 jenny.bergman@pnf.se

Liknande lokaler

Visa alla lediga lokaler