Lokal för fysiskt aktiv verksamhet

Friskvårdslokaler lämpliga för träningsverksamheter, som gemensamma tränings- och klubblokaler eller annan lämplig verksamhet.

Lokalen ligger på källarplan i huset Valvet på Furunäset Företagsby och de totala ytorna för träningssalarna och övriga ytor är 770m2. Lokalerna har använts för friskvård i närtid och är i gott skick och utrustade med de funktionaliteter som krävs för att bedriva träningsverksamhet; anpassad ventilation, speglar på väggarna i träningssalarna, omklädningsrum med omklädningsskåp osv. I samma hus på plan 3 finns ett gym samt sjukgymnastik. Träningsredskap och övrig inredning som finns på bilderna ingår ej i lokalhyran.

 

Planlösning: Lokalens består av två stora salar anpassade för träningsaktiviteter. Utöver dem finns två större omklädningsrum för herrar respektive damer, toaletter, lekrum och korridor. Här ges möjlighet att nyttja de väl tilltagna salarna till dans , eller varför inte  rehabträning. På samma våningsplan samnyttjas omklädningsrum och övriga gemensamma utrymmen med Yogaskolan.

 

Omgivning/natur: Furunäset Företagsby är den nya tidens arbetsplats med naturskön inramning. Företagsbyn är omringad av parkliknande områden, vatten och vackra byggnader och ligger bara några kilometer från stadskärnan i Piteå. Här verkar att stort antal företag och bekvämligheterna är många. Det finns fri parkering, fina promenad- eller joggingstigar, konferenslokaler, gym och hotell på området. Här kan du jobba i en stimulerande omgivning där både arbetet och ditt välmående sätts i fokus.

 

Företag i närheten: Step In, Nordea, Borggårdens Matsalar, Swedbank, Norconsult, YouCall, Furunäset Hotell & Konferens, ReVisionären, Heta Hyttan Glasbruk & Hing Organics.

 

Parkeringsmöjligheter/garage: Fri parkering på hela området och möjlighet att teckna avtal för motorvärmare.

 

Närservice: Gym, hotell, restaurang, konferenslokaler, café och försäljning av vissa hantverk finns på området.

 

Kommunikationer: Du kan transportera dig med buss till Furunäset Företagsby. Det finns även fina cykel- och gångvägar. Båthamn finns för möjlighet med av- och påstigning.

 

Skyltläge: I trapphus och på fasad i samråd med hyresvärden.

 

Boka en visning

Bekvämligheter i närheten

Gym

Yoga

Parkering

Restaurang

Café

Nära motionsspår

Hiss

Nära havet

Parkområden

Om den här lokalen

Fastighet: Furuvalvet

Adress: Furunäsvägen 100

Har du frågor om din befintliga lokal, eller letar du kanske en ny lokal? Ta då kontakt med oss, så hjälper vi dig vidare!

Johannes Lidström

Marknadschef

0911-933 91 johannes.lidstrom@pnf.se

Jenny Bergman

Marknadskoordinator

jenny.bergman@pnf.se