Lokal för fysiskt aktiv verksamhet

Friskvårdslokal lämplig för träningsverksamhet, som tränings- och klubblokaler eller annan liknande verksamhet.

 

Lokalen ligger på källarplan i huset Valvet på Furunäset Företagsby och salens yta är ca 150 m2. Skulle 150 m2 inte räcka till så finns ytterligare en träningslokal på ca 74 m2 hyresledig nära intill på samma våningsplan. Lokalen har använts för friskvård i närtid och är i gott skick och utrustad med de funktionaliteter som krävs för att bedriva träningsverksamhet; anpassad ventilation, speglar på väggarna, omklädningsrum med omklädningsskåp osv. I samma hus, på plan 3, finns ett gym samt sjukgymnastik. Träningsredskap och övrig inredning som finns på bilderna ingår ej i lokalhyran.

 

PLANLÖSNING:

Lokalen består av en stor sal anpassad för träningsaktivitet. Här ges möjlighet att nyttja de väl tilltagna kvadratmetrarna till rörelse, kanske dans eller rehabträning? Till lokalen finns gemensamma ytor med omklädningsrum, duschar och toaletter. De gemensamma ytorna nyttjas tillsammans med intilliggande hyresgäst Iyengar yogaskolan.

 

OMGIVNING/NATUR:

Furunäset Företagsby är den nya tidens arbetsplats med naturskön inramning. Företagsbyn är omringad av parkliknande områden, vatten och vackra byggnader och ligger bara några kilometer från stadskärnan i Piteå. Här verkar att stort antal företag och bekvämligheterna är många. Det finns fri parkering, fina promenad- eller joggingstigar, konferenslokaler, gym och hotell på området. Här kan du jobba i en stimulerande omgivning där både arbetet och ditt välmående sätts i fokus.

 

FÖRETAG I NÄRHETEN:

Step In, Nordea, Borggårdens Matsalar, Swedbank, Norconsult, YouCall, Furunäset Hotell & Konferens, ReVisionären, Heta Hyttan Glasbruk, GinGin Distillery & Hing Organics.

 

PARKERINGSMÖJLIGHETER:

Fri parkering på hela området. Möjlighet att teckna avtal för motorvärmare under vintertid samt plats i carport.

 

NÄRSERVICE:

Gym, hotell, restaurang, konferenslokaler, café och försäljning av vissa hantverk finns på området.

 

KOMMUNIKATIONER:

Du kan transportera dig med buss till Furunäset Företagsby. Det finns även fina cykel- och gångvägar. Båthamn finns för möjlighet med av- och påstigning.

 

SKYLTLÄGE:

I trapphus och utvändigt i samråd med hyresvärden.

 

Intresserad? Kontakta oss!
Boka en visning

Bekvämligheter i närheten

Gym

Yoga

Parkering

Restaurang

Café

Nära motionsspår

Hiss

Nära havet

Parkområden

Om den här lokalen

Fastighet: Furuvalvet

Antal rum: 1

Adress: Furunäsvägen 100

Har du frågor om din befintliga lokal, eller letar du kanske en ny lokal? Ta kontakt med oss, så hjälper vi dig vidare!

Johannes Lidström

Marknadschef

0911 - 933 71 johannes.lidstrom@pnf.se

Jessica Backman

Fastighetskoordinator

0911 - 933 72 jessica.backman@pnf.se

Liknande lokaler

Visa alla lediga lokaler

Följ oss