Sällsynt kontorslokal på Furunäset Företagsby

Film: Rundvisning i lokalen

 

Denna unika lokal på 269m2, finner du ovanför restaurang Borggårdens Matsalar och man tar sig dit genom den stora entrén på borgens norra kortsida och vidare upp till våning 1, via trappa eller hiss. Ett stort fönster i halvmåneformat förser hallen och första kontoret/konferensrummet med dagsljus. Längre in i lokalen finns ytterligare sju rymliga kontor i storlek från 10-25m², ett kök, två toaletter, en bastu med omklädningsrum och förråd. Eftersom lokalen ligger i en utstickande flygel från borgen har den ljusinsläpp från tre väderstreck. En otroligt trivsam lokal som skulle passa bra till ett företag med behov av 8-14 rymliga kontorsplatser.

 

PLANLÖSNING:
En korridor löper runt i lokalen där alla kontorsrum har fönster och mitt i lokalen finns toaletter, förråd, omklädningsrum och bastu.

 

OMGIVNING/NATUR:
På Furunäset Företagsby finns ett stort antal företag inom en rad olika verksamheter där möjligheterna till samverkan är stor. Det är en dynamisk företagsby som ständigt är under utveckling. Fri parkering är en av bekvämligheterna på området och service finns i form av hotell, restaurang, konferenslokaler. Likaså finns friskvård såsom gym med instruktörsledda träningspass och fina promenad- eller joggingstigar. Ett av promenadstråken går längs vattenbrynet. Flera parkområden är anlagda och grönskan är väl utbredd under sommartid. Här kan du jobba i en stimulerande omgivning där både arbetet och ditt välmående kan sättas i fokus.

 

FÖRETAG I NÄRHETEN:
I samma flygel finns restaurangen Borggårdens Matsalar och Tallbackaskolan. På området finns bland andra Revisionären, Swedbank, Step In, Norconsult, Tailorbird och EC Revision.

 

PARKERINGSMÖJLIGHETER/GARAGE:
Fri parkering på hela området och en parkering finns direkt utanför entrén. Möjlighet att teckna avtal för motorvärmare under vintertid samt plats i carport.

 

NÄRSERVICE:
Gym, hotell, restaurang, konferenslokaler, café och försäljning av vissa hantverk finns på området.

 

KOMMUNIKATIONER:
Förutom via bil kan du transportera dig med buss till Furunäset Företagsby. Det finns även fina cykel- och gångvägar hit. Båthamn finns för möjlighet med av- och påstigning.

 

Intresserad? Kontakta oss!

Boka en visning

Bekvämligheter i närheten

Gym

Yoga

Parkering

Restaurang

Café

Nära motionsspår

Hiss

Nära havet

Parkområden

Om den här lokalen

Fastighet: Munksund 29:187

Adress: Hampas Gränd 1B, 941 52 Piteå

Har du frågor om din befintliga lokal, eller letar du kanske en ny lokal? Ta kontakt med oss, så hjälper vi dig vidare!

Johannes Lidström

Marknadschef

0911 - 933 71 johannes.lidstrom@pnf.se

Jessica Backman

Fastighetskoordinator

0911 - 933 72 jessica.backman@pnf.se

Liknande lokaler

Visa alla lediga lokaler

Följ oss