Lilla Hjärtat får årets julgåva

I stället för julklappar till hyresgäster och samarbetspartners skänker Piteå Näringsfastigheter varje år en gåva till förmån för ett välgörande ändamål. I år har vi valt att stödja den lokala föreningen Lilla Hjärtat.

Lilla Hjärtat startade sin verksamhet förra året och arbetar helt ideellt med att ordna aktiviteter för barn och barnfamiljer i Piteå som har behov av lite extra stöd och omtanke. Föreningen samarbetar med aktörer i samhället som har kännedom om vilka personer som kan komma i fråga och vilka insatser som kan vara lämpliga och värdefulla att genomföra.

En mycket engagerad styrelse och andra aktiva medlemmar hjälps åt att samla in pengar och anordna aktiviteter under hela året. Just nu handlar det till exempel om att sprida medmänsklighet i juletid genom att ordna fram julklappar och julmat till familjer som har svårt att fixa det på egen hand. På skyltsöndag kommer Lilla Hjärtat att synas på flera platser i Piteå centrum, för olika insamlingar och aktiviteter (läs mer här).

Under veckan har Jan Jonsson och Nina Sjömark från Piteå Näringsfastigheter haft det stora nöjet att överlämna en gåvocheck från våra hyresgäster och samarbetspartners till Hanna Wimander och Lina Danielsson från Lilla Hjärtats styrelse.

Vi tackar Lilla Hjärtat för era fantastiska och värdefulla insatser. Det värmer i hjärtat att få bidra till ett så fint lokalt initiativ.

Mer information finns på Lilla Hjärtats hemsida:

Skärmavbild 2014-11-27 kl. 10.06.09

Följ oss