PNF samarbetar med SM-scenen i Småstaden

ÄNTLIGEN är SM-veckan här! Vi är laddade och slår ett slag för SM-scenen–  en central mötesplats för alla som rör sig i Piteå centrum under veckan.

SM-scenen finns mitt i gallerian Småstaden och presenteras av Massa Media AB, i samarbete med bland annat Piteå Näringsfastigheter

Här bjuds det på aktiviteter onsdag-lördag, varje dag mellan kl. 10:00-18:00. Du kan bland annat följa stora delar av Sveriges Televisions sändningar från mästerskapstävlingarna via storbildsskärm. Under sändningsuppehållen blir det olika liveinslag med kopplingar till tävlingarna och kulturevenemangen. Programledda intervjuer med idrottsutövare och andra intressanta nyckelpersoner varvas med underhållning i form av artister och olika musikakter. I anslutning till scenen anordnas även aktiviteter för publiken och kringarrangemang som utställningar och föreläsningar med anknytning till den mästerliga folkfesten.

Om du inte har möjlighet att komma förbi och uppleva allting på plats kan du följa mycket av det som händer på SM-scenen via länk du som hittar här.

Skärmavbild 2016-01-25 kl. 13.28.42
Li Skarin från Massa Media,  programledare vid SM-scenen.

Följ oss