PnF söker marknadskommunikatör

En hand håller i en smart phone. Från skärmen lyfter pratbubblor.

Vi söker dig som är kommunikativ, relationsbyggande, trygg i mötet med olika människor och har erfarenhet av att jobba med olika uppdragsgivare. Hos oss får du underbara och öppna kollegor som värnar om varandra. Ansökan senast 7 januari 2024 - förlängd ansökningstid.


Piteå Näringsfastigheter AB söker nu en Marknadskommunikatör som brinner för kommunikation och som trivs med att arbeta såväl strategiskt som operativt inom kommunikationsfrågor. Piteå Näringsfastigheter AB har sina lokaler i Furunäsets Företagsby och där jobbar idag 17 anställda fördelat på avdelningarna, drift, ekonomi, marknad och projekt.

Avdelning marknad som du kommer att tillhöra ansvarar för uthyrning, kundkontakter, förhandlingar och ärenden rörande PnFs lokaler samt företagets marknadskommunikation. Utöver arbetet på Piteå Näringsfastigheter AB, innebär tjänsten även arbete med Piteå Hamn AB och Piteå Kommunföretag AB:s kommunikation.

Vi erbjuder vår nya Marknadskommunikatör:
Underbara och öppna kollegor som värnar om varandra
Framtidstro och utvecklingsmöjligheter
En hållbar arbetsplats
En utmanande, utvecklande och omväxlande tjänst
En kreativ miljö där varje dag är olik och eget initiativ värdesätts högt

I dina arbetsuppgifter ingår följande; Du kommer planera och genomföra kommunikationsinsatser, skriva och publicera nyheter för bolagens hemsidor, producera och publicera material i sociala kanaler (LinkedIn/FaceBook/Instagram), vara ett kommunikationsstöd för bolagens VD:ar samt marknadschef, mediecoachning, formgivning (affischer/skyltar/visuella budskap) , filmning och redigering av rörligt bildmaterial för att nämna några av de uppgifter ingår i rollen.


Detta söker vi:

Vi i vår tur söker därför dig som jobbat ett tag inom kommunikation och har en relevant utbildning för tjänsten exempelvis inom medie- och kommunikationsvetenskap och/eller yrkeserfarenhet som bedöms likvärdig. Vi söker dig som är kommunikativ, relationsbyggande, trygg i mötet med olika människor och har erfarenhet av att jobba med olika uppdragsgivare vilket är av stor vikt då rollen innebär stor variation i arbetsuppgifter.

Du tar dig an utmaningar som kan uppstå och har lätt för att knyta kontakter och kommunicerar på ett professionellt sätt. Du tar ett stort ansvar för dina uppgifter och driver ditt arbete framåt på egen hand, men i tät samverkan och dialog med respektive bolag – för vi gör jobbet tillsammans.

Strukturerad, serviceinriktad, affärsmässig och intresserad av att utvecklas ser vi också som viktiga egenskaper i tjänsten. I rollen som Marknadskommunikatör kommer du att arbeta med tre olika bolag men vara anställd och utgå i från Piteå Näringsfastigheter. Det kräver att du som kommunikatör är duktig på att planera och strukturera din vardag då behoven hos uppdragsgivarna kan tendera att variera.

Vi värdesätter mycket god datorvana och för att lyckas i rollen ser vi att du har vana av att jobba obehindrat i Adobe Creative Suite (Photoshop, Illustrator, InDesign, AfterEffects, Premiere Pro)

Den här rekryteringsprocessen hanteras av StudentConsulting, men du anställs direkt av Piteå Näringsfastigheter. Urval och intervjuer sker löpande och kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag som är 25 december. Sök därför redan nu! Vid eventuella frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Robin Bozan via e-post: robin.bozan@studentconsulting.com

Länk till ansökan

Kontakt PnF
Johannes Lidström
Piteå Näringsfastigheter AB
0911-933 71
johannes.lidstrom@pnf.se

Följ oss