Parkeringar

Parkeringar och motorvärmare

På merparten av de områden där vi har fastigheter, finns också parkeringar för hyresgäster och besökare.

Att parkera på anvisade platser på våra fastigheter är gratis. Ett stort antal av våra parkeringar är också utrustade med motorvärmarstolpar som har numrering och kan hyras mot en avgift.

Väljer du att teckna dig för motorvärmare under höst och vintersäsongen, fungerar numreringen på så vis att den knappar du in i vårt system för motorvärmarstyrning tillsammans med din personliga kod som du mottagit när du tecknat dig för motorvärmare. Intresserad av motorvärmare? Skicka oss ett mail om var du önskar motorvärmare och information om vilket företag det gäller, till info@pnf.se

Med hjälp av koden och platsnumreringen kan du ställa in önskad avresetid. Då är bilen varm vid avresetiden och en kort stund därefter.

Oavsett vilket område du önskar parkering på får du vid tecknande av motorvärmare information om var det finns parkeringar och motorvärmarstolpar.

Om en motorvärmarstolpe inte fungerar som den ska eller är ur funktion är vi tacksamma om vi uppmärksammas på detta, gärna via vår Felanmälan