Om PnF

Vi jobbar för dig

Piteå Näringsfastigheter är ett helägt kommunalt bolag som har funnits sedan 1964. Idag är vi 18 anställda och vår uppgift är framförallt att stödja näringslivet och sysselsättningen i Piteå kommun. Vi äger och förvaltar 180 000 kvadratmeter fördelat på 38 fastigheter för uthyrning till i stort sett alla verksamheter. Bland våra hyresgäster hittar du många olika typer av företag – så nästan oavsett vad Ditt företag erbjuder så har vi lokalen för dig.

Hos oss får du inte bara en lokal – du får också ett stöd utöver det vanliga. Vi vill hjälpa dig att växa och har det till och med inskrivet i vår affärsidé att titta bortom trygga vinstmarginaler och ta större risker än våra konkurrenter, om det hjälper ditt företag. Därför kan vi hjälpa dig även om du har lite udda önskemål. Vi satsar på långsiktighet för att ge trygghet. För din framgång är vår framgång.

”Vi skapar förutsättningar för arbetstillfällen i generationer”

Vi jobbar gränsöverskridande

På PnF jobbar vi gränsöverskridande mellan avdelningarna, men också inom avdelningarna Marknad, Ekonomi, Fastighet- och projekt och Drift- och Underhåll. Ni hittar oss i den röda längan på Karl Grankvist väg 4 nedanför borgen, på Furunäset.

Marknadsavdelningen har bland annat hand om lokaluthyrningen och visar lokaler, skriver hyreskontrakt, hanterar kommunikation i medier och sponsring. Ekonomiavdelningen hanterar allt rörande ekonomin i PnF och övriga bolag såsom fakturering, bokföring, leverantörsfakturor, bokslut, budget och prognoser. Fastighetsavdelningen hanterar till exempel fastighetsprojekt, kalkyler och investeringar. Drift- och underhållsavdelningen ansvarar för den dagliga fastighetstillsynen och där ibland optimerar energianvändning, åtgärdar inkomna felanmälningar och övrig fastighetsskötsel.

Du är alltid välkommen med din spontana intresseanmälan till oss. Hör av dig till oss med en kort beskrivning av dig via växeln 0911-933 85 eller på info@pnf.se.

Norrbottensmusiken

"Våra verksamhetslokaler i Piteå byggdes verkligen efter våra önskemål och behov."

Johan Gran: GinGin

"PnF har varit väldigt stöttande för att jag över huvud taget ska kunna starta verksamheten."

Följ oss