Rymliga kontor på Furuvalvet Kontorshotell

Från 1 februari 2023 har vi 5 kontorsrum möjliga att hyra i populära Furuvalvet Kontorshotell beläget på Furunäset Företagsby. Kontoren har dörrar med glaspartier, stora fönster, ljuddämpande grå mjukmatta och ljusa väggar.

 

Här delar du gemensamma ytor såsom rymligt fikarum, lounge, väntrum, bokningsbart konferensrum, toaletter och omklädningsrum med de övriga hyresgästerna i kontorshotellet. I entrén finns en första lounge och även längre in finns ytterligare en loungeyta/väntrum.

 

Ett mycket trevligt kontorshotell för den som vill vistas i ljusa lokaler och ha en social gemenskap tillsammans med andra företagare.

 

Med tillträde möjligt från 1 februari 2023 eller enligt överenskommelse har vi följande rum att hyra:

Rum 208 – 16,8m², en till två kontorsplatser. Heltäckande ljudklassad dörr.
Rum 275 – 16,5m², en till två kontorsplatser.
Rum 276 – 13,4m², en kontorsplats.
Rum 278 – 8,9m², en kontorsplats.
Rum 261 – 16,1m², samtalsrum/telefonrum/förråd.

 

För ett företag som letar kontor för 4-6 personer som behöver ett eget samtalsrum passar det ypperligt att hyra alla tillsammans.

 

Samtliga dörrar i kontorshotellet är nyckellösa och hanteras med koder. I entrén på bottenvåningen finns även postfack som ingår i hyresavtalet.

 

FRISKVÅRD PÅ JOBBET

På samma våningsplan har du ingång till Step Ins gym, teckna ett träningskort och passa på att träna före eller efter din arbetsdag, eller varför inte på lunchen? Eller yoga på källarplanet tillsammans med Iyengar yogaskolan? Eget omklädningsrum tillhör kontorshotellet som också underlättar om du vill ta en promenad eller joggingtur i Furunäsets vackra omgivningar. Kanske cykelpendlar du till jobbet och då kan du byta om här.

 

 

OMGIVNING/NATUR:

Furunäset Företagsby är den nya tidens arbetsplats med naturskön inramning. Företagsbyn är omringad av parkliknande områden, vatten och vackra byggnader och ligger bara några kilometer från stadskärnan i Piteå. Här verkar att stort antal företag och bekvämligheterna är många. Det finns fri parkering, fina promenad- eller joggingstigar, konferenslokaler, gym och hotell på området. Här kan du jobba i en stimulerande omgivning där både arbetet och ditt välmående sätts i fokus.

 

FÖRETAG I NÄRHETEN:

I byggnaden finns bland andra hyresgästerna Adekvat Advokatbyrå, Konsultia, Granberg Mining, InMoodi, Samtal till hälsa i Piteå, Plan- och bygglaget i Norr, Install, Step In, Iyengar yogaskolan och Nordea.

På Furunäset Företagsby finns bland annat Swedbank, Pitemassören, YouCall, Norconsult och Revisionären.

 

PARKERINGSMÖJLIGHETER/GARAGE:

Fri parkering på hela området och möjlighet att teckna avtal för motorvärmare.

 

NÄRSERVICE:

Gym och yoga i samma byggnad som kontoret, hotell, restaurang, konferenslokaler, café och försäljning av vissa hantverk finns på området.

 

SKYLTLÄGE:

På invändig orienteringstavla i trapphus.

 

KOMMUNIKATIONER:

Du kan transportera dig med buss till Furunäset Företagsby. Det finns även fina cykel- och gångvägar. Båthamn finns för möjlighet med av- och påstigning.
ÖVRIGT:
Kontoren hyrs ut omöblerade, på bilderna ses möbleringsförslag.
Intresserad? Kontakta oss!
Boka en visning

Bekvämligheter i närheten

Gym

Yoga

Parkering

Restaurang

Café

Nära motionsspår

Hiss

Nära havet

Parkområden

Om den här lokalen

Fastighet: Munksund 29:187

Antal rum: 1

Adress: Furunäsvägen 100

Har du frågor om din befintliga lokal, eller letar du kanske en ny lokal? Ta då kontakt med oss, så hjälper vi dig vidare!

Johannes Lidström

Marknadschef

0911 - 933 91 johannes.lidstrom@pnf.se

Liknande lokaler

Visa alla lediga lokaler

Följ oss