Rymligt kontor på Furuvalvet Kontorshotell

I dagsläget har vi ett hyresledigt kontor i populära Furuvalvet Kontorshotell beläget på Furunäset Företagsby. Kontoret mäter 16,9m2 och har ljudisolerad dörr, stora fönster i sydvästläge, dämpande mjukmatta och ljusa väggar. Här delar du gemensamma ytor såsom rymligt fikarum, lounge, väntrum, bokningsbart konferensrum, toaletter och omklädningsrum med de övriga hyresgästerna i kontorshotellet. I entrén finns en första lounge och även längre in finns ytterligare en loungeyta/väntrum.

 

På samma våningsplan har du ingång till Step Ins gym, teckna ett träningskort och passa på att träna före eller efter din arbetsdag, eller varför inte på lunchen? Eget omklädningsrum tillhör kontorshotellet som också underlättar om du vill ta en promenad eller joggingtur i Furunäsets vackra omgivningar. Kanske cykelpendlar du till jobbet och då kan du byta om här.

 

Dörren till detta kontor är täckt och ljudklassad, optimal för dig som behöver prata mycket i telefon eller vill kunna stänga om dig för att få arbetsro. Samtliga dörrar i kontorshotellet är nyckellösa och hanterad med koder. I entrén på bottenvåningen finns även postfack som ingår i hyresavtalet.

 

OMGIVNING/NATUR:

Furunäset Företagsby är den nya tidens arbetsplats med naturskön inramning. Företagsbyn är omringad av parkliknande områden, vatten och vackra byggnader och ligger bara några kilometer från stadskärnan i Piteå. Här verkar att stort antal företag och bekvämligheterna är många. Det finns fri parkering, fina promenad- eller joggingstigar, konferenslokaler, gym och hotell på området. Här kan du jobba i en stimulerande omgivning där både arbetet och ditt välmående sätts i fokus.

 

FÖRETAG I NÄRHETEN:

I byggnaden finns bland andra Adekvat Advokatbyrå, Nordic Quick Systems, Plan- och bygglaget i Norr, Install, Step In och Nordea.

 

PARKERINGSMÖJLIGHETER/GARAGE:

Fri parkering på hela området och möjlighet att teckna avtal för motorvärmare.

 

NÄRSERVICE:

Gym och yoga i samma byggnad som kontoret, hotell, restaurang, konferenslokaler, café och försäljning av vissa hantverk finns på området.

 

SKYLTLÄGE:

På invändig orienteringstavla i trapphus.

 

KOMMUNIKATIONER:

Du kan transportera dig med buss till Furunäset Företagsby. Det finns även fina cykel- och gångvägar. Båthamn finns för möjlighet med av- och påstigning.
ÖVRIGT:
Kontoret är omöblerat, på bilden ses ett möbleringsförslag.
Tillträde möjligt från augusti 2022.
Intresserad? Kontakta oss!
Boka en visning

Bekvämligheter i närheten

Gym

Yoga

Parkering

Restaurang

Café

Nära motionsspår

Hiss

Nära havet

Parkområden

Om den här lokalen

Fastighet: Munksund 29:187

Antal rum: 1

Adress: Furunäsvägen 100

Har du frågor om din befintliga lokal, eller letar du kanske en ny lokal? Ta då kontakt med oss, så hjälper vi dig vidare!

Johannes Lidström

Marknadschef

0911 - 933 91 johannes.lidstrom@pnf.se

Jenny Bergman

Marknadskoordinator

0911 - 933 99 jenny.bergman@pnf.se

Liknande lokaler

Visa alla lediga lokaler