Tre kontorsrum i Visionären, Furunäset Företagsby

Tre separata kontorsrum i nära anslutning till varandra, perfekt för det mindre företaget om 3-5 personer! Ni hittar kontorsrummen på markplan i huset Visionären.

 

Här delas gemensamma ytor såsom lunchrum med övriga hyresgäster i samma korridor, vilket skapar möjlighet för nätverkande och meningsfulla utbyten. På samma våningsplan finns även bokningsbart konferensrum samt omklädningsrum/relax med bastu. Behöver ni extra förvaringsutrymme finns mindre förråd att hyra i källarplan.

 

Totalt 44,7m² fördelat på:
Rum 2002c: 15,5m² Kontor
Rum 2005: 15,8m² Kontor
Rum 2006: 13,4m² Kontor

 

Visste du att Furunäset Företagsby erbjuder en rad möjligheter för dig som hyresgäst? Här finns café, restaurang, gym, massör och yoga, för att nämna några av fördelarna med området. Det finns fantastiska möjligheter till återhämtning på fika- och eller lunchrasten, med vattnet nära och fina promenadstråk i parkmiljö som garanterat fyller på energidepåerna.

 

TILLTRÄDE:

2024-02-01 eller enligt överenskommelse.

 

PLANLÖSNING:

Tre kontorsrum som lämpar sig för 3-5 personer.

 

FÖRETAG I NÄRHETEN:

I byggnaden hittar du bland andra TGF Productions, Swedbank och PIKAB. På samma våningsplan verkar bland andra Zeppelin, Isoler-Teknik, Constructor och PiteMassören.

 

PARKERINGSMÖJLIGHETER:

Fri parkering på området, med möjlighet att teckna avtal för tillgång till motorvärmare. Det finns även möjlighet att hyra plats i carport.

 

OMGIVNING/NATUR:

Furunäset Företagsby är den nya tidens arbetsplats med naturskön inramning. Företagsbyn är omringad av parkliknande områden, vatten och vackra byggnader och ligger bara några kilometer från stadskärnan i Piteå. Här verkar att stort antal företag och bekvämligheterna är många. Det finns fri parkering, fina promenad- eller joggingstigar, gym och hotell på området. Här kan du jobba i en stimulerande omgivning där både arbetet och ditt välmående sätts i fokus.

 

NÄRSERVICE:

I Furunäset Företagsby finns restaurang, hotell, café och försäljning av vissa hantverk. Det finns även mycket goda möjligheter till friskvård här på området, då det finns både gym och yogaskola i våra lokaler samt fina promenad- och joggingstråk.

 

KOMMUNIKATIONER:

Du kan transportera dig med buss till Furunäset Företagsby. Det finns även fina cykel- och gångvägar.

 

SKYLTLÄGE:

På utvändig skylt, i trapphus och i hiss.

 

Intresserad? Kontakta oss!

Boka en visning

Bekvämligheter i närheten

Gym

Yoga

Parkering

Restaurang

Café

Nära motionsspår

Hiss

Parkområden

Om den här lokalen

Fastighet: Munksund 29:187

Antal rum: 3

Adress: Furunäsvägen 105

Har du frågor om din befintliga lokal, eller letar du kanske en ny lokal? Ta kontakt med oss, så hjälper vi dig vidare!

Johannes Lidström

Marknadschef

0911 - 933 71 johannes.lidstrom@pnf.se

Jessica Backman

Fastighetskoordinator

0911 - 933 72 jessica.backman@pnf.se

Följ oss