Linda Rosén lämnar uppdraget som VD för PnF

Porträttbild på en kvinna som står framför en tavelvägg. Kvinnan tittar in i kameran.
Foto: Jens Ökvist

Efter drygt tre år slutar Linda Rosén som VD för Piteå Näringsfastigheter (PnF).
Nu tar hon sig an en ny jobbutmaning inom konsultbranschen.
– Det är en ynnest att älska sitt jobb, att ha fina människor att jobba med och styrelse och ledning som ger bra stöd. Trots detta kan det ändå vara dags att testa vingarna på nya sätt, säger hon.


Linda Rosén har varit VD för PnF sedan 2020.
– Det har varit roliga och givande år där bolaget har hittat nya vägar, medarbetarna har utvecklats och jag har utvecklats med dem. En av de största bedrifterna har varit att klara sig igenom en pandemi och ta sig ut på andra sidan med ännu bättre omdöme från hyresgästerna än vad vi startade med. Det är ett bevis på att PnF är en bra arbetsplats och en viktig pusselbit för Piteås näringsliv, säger Linda Rosén.


Tack vare åren på PnF känner hon sig redo att gå vidare med eget bolag. Hon siktar på att hjälpa organisationer och ledare med de utmaningar de står inför och på samma gång själv få kliva in i olika roller för att utvecklas.


Formellt lämnar Linda Rosén sitt uppdrag som VD för PnF 31 oktober.
Rekryteringsprocessen av hennes efterträdare inleds inom kort.
– Det är tråkigt att Linda slutar. Hon har gjort ett väldigt bra jobb och lett PnF:s utveckling de senaste tre åren med hög kompetens, driv och vilja. Vi ville gärna att hon skulle fortsätta åtminstone några år till, men önskar henne lycka till och är övertygade om att det kommer att gå bra i hennes nya roll som egenföretagare, säger styrelseordförande Patric Lundström.


För ytterligare information kontakta
Patric Lundström, styrelseordförande för PnF
0911-69 60 01 och 073-514 05 21


Daniel Fåhraeus, VD, Piteå Kommunföretag AB
070-221 67 40
daniel.fahraeus@pikab.pitea.se


Linda Rosén
0911-933 81
linda.rosen@pnf.se

Följ oss