Ny på PnF: Jessica Backman

Säg hej till hemvändaren Jessica Backman som förstärker marknadsavdelningen i rollen som fastighetskoordinator.


Vi säger varmt välkommen till Jessica Backman som är ny fastighetskoordinator. Jessica är utbildad fastighetsmäklare och företagsekonom. För två veckor sedan anslöt hon till oss på PnF.
– Det känns jättebra. Det är skönt att vara på plats och att vara igång. Jag ser fram emot att få mer kontakt med hyresgästerna och få större inblick i fastighetsbeståndet.


Senast arbetade Jessica på fastighetsbolaget Familjebostäder i Stockholm. Hon har även jobbat som fastighetsmäklare i Gävle.
– Jag har varit borta från Piteå i sju år, och det känns jättekul att vara tillbaka igen. Nu är man hemma på riktigt och här för att stanna.


Jessica kommer att ha kontakt med både etablerade och nya hyresgäster. Visa lokaler och hantera kontrakt ingår också i rollen som fastighetskoordinator.


Vad gör du helst på fritiden?
– Jag tycker om att vara med min sambo, familj och vänner. Fjällen är en speciell plats för mig där jag gärna tillbringar tid.
– På sommarhalvåret renoverar jag och sambon ett torp utanför Lillpite. Vi försöker göra renoveringen med fokus på byggnadsvård.


Vi på PnF är stolta och glada över att Jessica är på plats!

Följ oss