Välkommen till Furunäset, Piteå Summer Games!

Bilden visar tre personer som tittar in i kameran, två kvinnor och en man.

PnF välkomnar Piteå Summer Games och alla deltagare till PnF Arena på Furunäset. Årets fotbollsturnering äger rum 28-30 juni och är större än någonsin med 900 anmälda lag från 16 olika nationer! Det är med andra ord dags för fotbollsfest i Piteå.

"Welcome home," hälsar Piteå Summer Games alla unga fotbollsspelare, föräldrar, funktionärer, tränare och entusiaster.


Anna Bogren Dalberg, verksamhetsansvarig för Piteå Summer Games, är tacksam över samarbetet med PnF som sträcker sig över 15 år.
– Det är spännande att se hur vårt samarbete utvecklas genom åren. Den unika miljön på Furunäset och de fina gräsplanerna kommer att bidra till fantastiska upplevelser för alla deltagare, säger hon.
– Turneringen sätter fokus på idrott, rörelse och hälsa för barn, vilket känns rätt utifrån våra värderingar. I år erbjuder vi även aktiviteter för barnen, vilket känns jätteroligt, säger Jessica Backman, fastighetskoordinator.


Björn Lundberg, VD, ser fram emot att välkomna turneringen till Furunäset, där sju gräsplaner väntar på ivriga fotbollsspelare i åldrarna 8-12 år. 
– Piteå Summer Games är ett bra exempel på vårt engagemang för samhället. Det känns inspirerande att fortsätta samarbetet. Vi ser fram emot att utveckla och förbättra denna arena, för att skapa en ännu bättre upplevelse för alla deltagare och besökare, säger han.

PnF önskar alla lag lycka till!


På bilden: Jessica Backman, Anna Bogren Dahlberg och Björn Lundberg.

Följ oss