Välkommen till PnF Arena

Välkommen Piteå Summer Games till PnF arena på Furunäset. Årets stora fotbollsturnering äger rum 30 juni-2 juli. Arenan på Furunäset är ett nytt avstamp i den redan etablerade relationen mellan bolaget och fotbollsturneringen.

"Welcome home", hälsar Piteå Summer Games till alla unga fotbollsspelare, föräldrar, funktionärer, tränare och entusiaster. Turneringen genomförs precis som tidigare år runt om i kommunen. Mer än 800 lag är anmälda till årets upplaga – en rekordsiffra.


PnF har sponsrat fotbollsturneringen i mer än 15 år. I år får samarbetet en ny profil genom en arena på Furunäset.
– Vi har funnits med Piteå Summer Games länge och siktar på en fortsatt relation. Hela turneringen, och vad den står för med idrott, rörelse och hälsa för barn, går också i linje med våra värderingar, säger Johannes Lidström, marknadschef.


Linda Rosén, VD, ser fram emot att välkomna turneringen till Furunäset där totalt fem gräsplaner väntar på att fyllas med ivriga fotbollsspelare i åldrarna 8-12 år.
– Vi vill vara långsiktiga i våra relationer och ett bra exempel på det är Piteå Summer Games.
Det känns bra att vi fortsätter samarbetet. Arenan som vi nu etablerar kommer att utvecklas de närmaste åren.


Anna Bogren Dalberg, verksamhetsansvarig för Piteå Summer Games, är tacksam över att samarbetet hittar nya vägar.
– Att PnF nu får en egen profilerad arena på Furunäset känns helrätt. Miljön är unik och här finns fina gräsplaner. Tillsammans har vi nu möjlighet att skapa positiva upplevelser av Piteå, säger hon.


Läs mer om turneringen på Piteå Summer Games hemsida

Följ oss