Vi förstärker marknadsavdelningen

Fastighetskoordinator till
Piteå Näringsfastigheter

Arbetsbeskrivning:

Bli en del av Piteå Näringsfastigheters framtid och var med i deras resa för att skapa ett starkare Piteå! Brinner du för att göra goda affärer och ser möjligheter där andra ser utmaningar?  Vi erbjuder dig goda utvecklingsmöjligheter och en hög delaktighet där vi uppmuntrar engagemang för att påverka och förbättra vår organisation i enlighet med våra värderingar: "Förtroende, samarbete, näringslivsnytta".


Marknadsavdelningen som du kommer att tillhöra ansvarar för uthyrning, kundkontakter, förhandlingar och ärenden rörande PnFs lokaler samt företagets marknadskommunikation. Vi söker dig som vill ha möjlighet att växa in i rollen som Fastighetskoordinator. Du trivs med att agera representant för vår organisation och att jobba med  att skapa förutsättningar för arbetstillfällen i generationer.  I rollen som Fastighetskoordinator kommer du vara länken mellan PnF och kunden.


Du kommer att presentera lokaler för intressenter, skriva lokalhyreskontrakt och underlätta för kundernas befintliga verksamhet. I några fall bidrar din insats till nyetableringar på orten. Service är därför en viktig del då du behöver vara en aktiv lyssnare med känsla för detaljer och snabbt kunna återkoppla på aktuella frågor. Kunderna som du kommer hantera är alltifrån enmansföretag till stora koncerner, så att känna dig bekväm i olika sammanhang och företagskulturer underlättar.


Vår personals hälsa och välmående är viktig för oss, därför arbetar vi för att skapa förutsättningar för en aktiv och hälsosam livsstil för alla anställda.


Erfarenhet:

Vi ser att du har några års relevant yrkeserfarenhet, gärna från fastighetsbranschen.


Kvalifikationer:


Krav

 • Utbildning lägst gymnasienivå
 • God datorvana
 • Mycket god svenska i tal och skrift
 • God engelska i tal och skrift
 • Körkortsbehörighet B samt tillgång till egen bil 

Meriterande

 • Vana vid hantering av socialamedie plattformar och deras verktyg
 • Erfarenhet från publiceringsverktyg
 • Högre utbildning inom försäljning- och eller fastigheter
 • Administration
 • Avtalsskrivning
 • Erfarenhet av publiceringsverktyg

Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du tar dig an utmaningar som kan uppstå och har lätt för att knyta kontakter och kommunicerar på ett professionellt sätt. Du tar ett stort ansvar för dina uppgifter och driver ditt arbete framåt på egen hand. Strukturerad, serviceinriktad , affärsmässig och intresserad av att utvecklas ser vi också som viktiga egenskaper i tjänsten. Vi ser att du har har en bakgrund inom försäljning, fastigheter och/eller avtalsskrivning. Erfarenhet av kundkontakt och att möta B2B-kunder är önskvärd. För att klara den här rollen behöver du som lägst ha utbildning på gymnasienivå, men vi ser det som meriterande om du har högre utbildning inom exempelvis försäljning eller fastigheter.


Ansvarsområden:

Dina uppgifter kommer delvis att bestå av att hantera offerter, kontrakt samt bedriva försäljning av våra tjänster. Du kommer även vara delaktig i våra uppdateringar av hemsidor, sociala medier, nyheter samt nyhetsbrev. Att marknadsföra våra evenemang och aktiviteter ingår också i tjänsten. Rollen innefattar administrativa uppgifter som exempelvis upprätthållning av register, nyckelhantering samt budget och prognosarbete.


Jobba hos Piteå Näringsfastigheter:

Piteå Näringsfastigheter är ett helägt kommunalt bolag som har funnits sedan 1964. Idag är vi 16 anställda och vår uppgift är framförallt att stödja näringslivet och sysselsättningen i Piteå kommun. Vi äger och förvaltar 185 000 kvadratmeter fördelat på 40 fastigheter för uthyrning till i stort sett alla verksamheter. Bland våra hyresgäster hittar du många olika typer av företag – så nästan oavsett vad Ditt företag erbjuder så har vi lokalen för dig.


”Vi skapar förutsättningar för arbetstillfällen i generationer”


Ansökan

Vi vill ha din ansökan senast 28 november.
Ansökan skickas in via Randstad: Följ denna länk.

Följ oss