Datapolicys

Här finns mer information om cookies, analysverktyg och GDPR som pnf.se använder sig av

Cookies

En kaka (cookie) är en liten textfil som webbplatser du besöker begär att spara på din dator. Kakor används för att ge dig som besökare tillgång till olika funktioner. Informationen i kakan går att använda för att följa ditt surfande.

Enligt lagen om elektronisk kommunikation ska alla besökare till en webbplats informeras om vilka kakor som används och vad kakorna de används till. Besökaren ska också ge sitt samtycke till sådan användning av kakor, därför dyker det upp en text so informerar om det när du besöker www.pnf.se.

Analysverktyg för webbplatsen

På denna webbplats används webbanalysverktyget Google Analytics för att få den totala bilden av hur besökare använder webbplatsen. Google Analytics använder kakor som samlar in information på aggregerad nivå om hur besökarna använder webbplatsen, till exempel antal sidvisningar, vilket land besökare kommer från och antal besök.

Syftet är att förbättra webbplatsen och ge den bästa användarupplevelsen. Informationen som genereras genom din användning av webbplatsen vidarebefordras till och lagras av Google Inc. IP-adresser lagras men går inte att särskilja. Google kan överföra den insamlade informationen till tredje part om det krävs enligt lag eller i de fall en tredje part behandlar informationen för Googles räkning. Google kan inte koppla samman IP-adresser med annan data som Google innehar.

Om du inte vill godkänna cookies

Vill du inte godkänna cookies, kan du ställa in din webbläsare så att du automatiskt nekar till lagring av kakor eller bli informerad varje gång en webbplats begär att få lagra en cookie. Tidigare lagrade cookies kan också raderas genom webbläsaren. För mer information, se dokumentationen för den webbläsare som du använder.

GDPR

Vi vill att du känner dig trygg när du lämnar dina uppgifter till oss. Därför är det viktigt för oss att informera om hur vi hanterar dina personuppgifter. Här kan du läsa mer om vad som gäller.

Från och med 25 maj 2018 gäller Dataskyddsförordningen (GDPR, General Data Protection Regulation) som lag i alla EU:s medlemsländer. Lagstiftningen ersätter personuppgiftslagen och är till för att skydda den enskildas personliga integritet.

I egenskap av fastighetsbolag är det för oss en stor del av vår arbetsdag, att hantera personuppgifter av något slag. Ibland rör det sig om kölista för lokaler andra gånger kan det röra sig om digital e-signering, av hyreskontrakt eller nyckelutlämning. Oavsett i vilket sammanhang som personuppgifter inhämtas kan du som kund vara trygg i att i de fall vi hanterar personuppgifter så används de enbart i verksamheten och för de processer som kräver detta , ej heller säljer vi personuppgifter vidare till tredje part.

Det finns också tydliga rutiner inom organisationen för hur vi hanterar aktiva personuppgifter och personuppgifter som inte längre används eller på annat sätt inte skall finnas i våra register.

Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter, eller kanske begära att raderas ur våra register? Då kan du med fördel ta kontakt med oss på info@pnf.se