Fakturera oss

Vi ersätter pappersfakturor med e-fakturor.
Fakturor som skickas till oss via post och e-post kommer att skickas tillbaka.

För att göra hanteringen av leverantörsfakturor mer effektiv, snabbare, säkrare, mer miljövänlig samt helt sökbar tar vi emot elektroniska fakturor. Vi är ett kommunalägt bolag och omfattas också därmed även av lagkravet som finns om att använda e-fakturor.

Det är viktigt att alla fakturor skickas till det bolag fakturan avser. Vi har även benämnt våra fastigheter med objektsnummer. På fakturorna skall det alltid anges beställare, referens, bolag, fastighet och adress som avses i fakturan samt i förekommande fall även projektnummer. Här kan du som leverantör hitta faktureringsinformation till din faktura: 
Information för fakturering: PnFs bolag, objektnummer och adresser

För att skicka en e-faktura till oss gör du såhär
I första hand skickar du din e-faktura i form av till exempel Svefaktura, Peppol eller annan standard. I andra hand har du möjlighet att via vår fakturaportal hos Pagero skicka din e-faktura till oss.

Information för e-fakturering: Parts-ID (organisationsnummer)

Kan ditt system inte skicka e-fakturor? Så här går du tillväga:
Om du inte redan använder dig av e-faktura, eller har system som inte stöder det, kan du enkelt göra det via vår portal hos Pagero. Där skapar du ett konto och fyller i ett formulär för att skapa en e-faktura som du kan skicka till oss.

Här hittar du fakturaportalen hos Pagero

Information om fakturering via Pagero och hur du går tillväga, till PnF med bolag finner du här: Guide till Pagero fakturaportal

Har du frågor kring en faktura eller hur du går tillväga med att fakturera oss? Då vänder du dig enklast till ansvarig för det bolag du hyr din lokal av, alternativt det bolag du avser fakturera.

Följ oss